HINAUSPALVELU 24h

0400 362 776

JM-Auto ky

Härmän JM-Auto ky on automaalauksien ja kolarikorjausten ammattilainen. Työnkuvaan kuuluu henkilö- ja pakettiautojen kolarikorjaukset, maalaustyöt, muoviosien korjaukset, maalipintojen kiillotukset ja hinauspalvelu 24h. Työt yksityisille sekä kaikille VAKUUTUSYHTIÖILLE! Teemme myös kaikenlaiset muut maalaustyöt kuten mopojen ja moottoripyörien maalaukset. Yrityksemme on perustettu vuonna 2003, mutta alalla olemme olleet jo vuodesta 1976 jolloin isäni aloitti alan työt.
 
 
Kolarikorjausten apuna käytämme CABAS-korjauskustannusohjelmaa Ja AUTOROBOT-korinoikaisupenkkiä ja -mittalaitetta sekä AUTO-COM-autotesteriä vikamuistin lukemiseen ja nollaamiseen. Lisäksi hoidamme myös 4 pyöräsuuntaukset BOSCH-suuntauslaitteella. Käytössämme on myös muita nykyajan laitteita.Siksi olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä Kolarikorjaamo ja Automaalaamo.

Maalauskammiomme on tehdastekoinen tämänpäivän vaatimukset täyttävä maalauskammio, joka takaa hyvän maalipinnan ja lopputuloksen. Käytämme maailman johtavan automaalivalmistajan PPG:n tuotteita ja pyrimme kouluttautumaan jatkuvasti uusien tuotteiden oikean menettelyn takaamiseksi.

Terveisin: Jarno Rantanen
 

Aukioloajat:
                                                                                          
MA-PE 8-17                                                                                    
LA-SU sopimuksen mukaan.
 
Y-Tunnus: 1804319-9